ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Ψωμιέρες

Κατάλληλο για: ΨωμίΧρώμα: ΜαύροΤύπος: ΨωμιέραΒάση: ΑντιολισθητικήΣυλλογή: Bamboo EssentialsΚαπάκι: Ναι..
29.90€
Χωρίς ΦΠΑ:29.90€
Χρώμα: ΛευκόΤύπος: ΨωμιέραΔιαθέτει: Ξύλο κοπήςΣυλλογή: Bamboo Essentials..
38.90€
Χωρίς ΦΠΑ:38.90€
Χρώμα: ΜαύροΤύπος: ΨωμιέραΔιαθέτει: Ξύλο κοπής..
38.90€
Χωρίς ΦΠΑ:38.90€
Μεταλλική ψωμιέρα με ξύλινο καπάκι. Προσδώστε industrial αισθητική στην κουζίνα σας διαλέγοντας μια μεταλλική ψωμιέρα από την συλλογή της Espiel. Από τα πλέον απαραίτητα αντικείμενα στην κουζίνα, όχι απλά διατηρεί τον χώρο καθαρό από ψίχουλα αλλά δίνει χρώμα και στυλ με το ιδιαίτερο design της!..
31.20€
Χωρίς ΦΠΑ:31.20€
Μεταλλική ψωμιέρα λευκή με ξύλινο καπάκι. Προσδώστε industrial αισθητική στην κουζίνα σας διαλέγοντας μια μεταλλική ψωμιέρα από την συλλογή της Espiel. Από τα πλέον απαραίτητα αντικείμενα στην κουζίνα, όχι απλά διατηρεί τον χώρο καθαρό από ψίχουλα αλλά δίνει χρώμα και στυλ με το ιδιαίτερο design της..
31.20€
Χωρίς ΦΠΑ:31.20€
Μεταλλική ψωμιέρα σε λευκο χρώμα. Προσδώστε industrial αισθητική στην κουζίνα σας διαλέγοντας μια μεταλλική ψωμιέρα από την συλλογή της Espiel. Από τα πλέον απαραίτητα αντικείμενα στην κουζίνα, όχι απλά διατηρεί τον χώρο καθαρό από ψίχουλα αλλά δίνει χρώμα και στυλ με το ιδιαίτερο design της! Διαστά..
21.60€
Χωρίς ΦΠΑ:21.60€
Μεταλλική ψωμιέρα σε μαύρο χρώμα. Προσδώστε industrial αισθητική στην κουζίνα σας διαλέγοντας μια μεταλλική ψωμιέρα από την συλλογή της Espiel. Από τα πλέον απαραίτητα αντικείμενα στην κουζίνα, όχι απλά διατηρεί τον χώρο καθαρό από ψίχουλα αλλά δίνει χρώμα και στυλ με το ιδιαίτερο design της! Διαστά..
21.60€
Χωρίς ΦΠΑ:21.60€
Προσδώστε industrial αισθητική στην κουζίνα σας διαλέγοντας μια μεταλλική ψωμιέρα από την συλλογή της Espiel. Από τα πλέον απαραίτητα αντικείμενα στην κουζίνα, όχι απλά διατηρεί τον χώρο καθαρό από ψίχουλα αλλά δίνει χρώμα και στυλ με το ιδιαίτερο design της! Διαστάσεις 36x20x16,5cm..
24.80€
Χωρίς ΦΠΑ:24.80€
Προσδώστε industrial αισθητική στην κουζίνα σας διαλέγοντας μια μεταλλική ψωμιέρα από την συλλογή της Espiel. Από τα πλέον απαραίτητα αντικείμενα στην κουζίνα, όχι απλά διατηρεί τον χώρο καθαρό από ψίχουλα αλλά δίνει χρώμα και στυλ με το ιδιαίτερο design της! Διαστάσεις 36x20x16,5cm  ..
31.20€
Χωρίς ΦΠΑ:31.20€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)