ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Κέρινα Φανάρια

Τα κέρινα φανάρια με διάκοσμο κύτισο φούξια, είναι ειδικά για να σας μεταφέρουν ενα ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας. Το κέρινο περίβλημα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και αφήνει αναλλοίωτο το κουφωτό κερί. Παραμένουν αναλλοίωτα στο  χρόνο αποτελώντας έτσι μία οικονομική και ιδανική λύση ως στοιχείο φ..
25.90€
Χωρίς ΦΠΑ:25.90€
Τα κέρινα φανάρια με διάκοσμο από αδίαντο, είναι ειδικά για να σας μεταφέρουν ενα ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας. Το κέρινο περίβλημα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και αφήνει αναλλοίωτο το κουφωτό κερί. Παραμένουν αναλλοίωτα στο  χρόνο αποτελώντας έτσι μία οικονομική και ιδανική λύση ως στοιχείο φωτ..
25.90€
Χωρίς ΦΠΑ:25.90€
Τα κέρινα φανάρια με διάκοσμο από ανθάκια, είναι ειδικά για να σας μεταφέρουν ενα ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας. Το κέρινο περίβλημα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και αφήνει αναλλοίωτο το κουφωτό κερί. Παραμένουν αναλλοίωτα στο  χρόνο αποτελώντας έτσι μία οικονομική και ιδανική λύση ως στοιχείο φωτ..
25.90€
Χωρίς ΦΠΑ:25.90€
Τα κέρινα φανάρια με διάκοσμο γυψοφύλλη κόκκινη, είναι ειδικά για να σας μεταφέρουν ενα ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας. Το κέρινο περίβλημα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και αφήνει αναλλοίωτο το κουφωτό κερί. Παραμένουν αναλλοίωτα στο  χρόνο αποτελώντας έτσι μία οικονομική και ιδανική λύση ως στοιχε..
25.90€
Χωρίς ΦΠΑ:25.90€
Τα κέρινα φανάρια με διάκοσμο από πορτοκάλι & κανέλα, είναι ειδικά για να σας μεταφέρουν ενα ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας. Το κέρινο περίβλημα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και αφήνει αναλλοίωτο το κουφωτό κερί. Παραμένουν αναλλοίωτα στο  χρόνο αποτελώντας έτσι μία οικονομική και ιδανική λύση ως σ..
25.90€
Χωρίς ΦΠΑ:25.90€
Τα κέρινα φανάρια με διάκοσμο από Πράσινο Στάχυ & Brisa, είναι ειδικά για να σας μεταφέρουν ενα ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας. Το κέρινο περίβλημα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και αφήνει αναλλοίωτο το κουφωτό κερί. Παραμένουν αναλλοίωτα στο  χρόνο αποτελώντας έτσι μία οικονομική και ιδανική λύση ω..
25.90€
Χωρίς ΦΠΑ:25.90€
Τα κέρινα φανάρια με διάκοσμο από φτέρη, είναι ειδικά για να σας μεταφέρουν ενα ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας. Το κέρινο περίβλημα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και αφήνει αναλλοίωτο το κουφωτό κερί. Παραμένουν αναλλοίωτα στο  χρόνο αποτελώντας έτσι μία οικονομική και ιδανική λύση ως στοιχείο φωτισ..
25.90€
Χωρίς ΦΠΑ:25.90€
Τα κέρινα φανάρια με διάκοσμο από Χαμομήλι, είναι ειδικά για να σας μεταφέρουν ενα ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας. Το κέρινο περίβλημα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και αφήνει αναλλοίωτο το κουφωτό κερί. Παραμένουν αναλλοίωτα στο  χρόνο αποτελώντας έτσι μία οικονομική και ιδανική λύση ως στοιχείο φω..
25.90€
Χωρίς ΦΠΑ:25.90€
Τα κέρινα φανάρια με διάκοσμο από χρυσό στάχυ red brisa, είναι ειδικά για να σας μεταφέρουν ενα ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας. Το κέρινο περίβλημα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και αφήνει αναλλοίωτο το κουφωτό κερί. Παραμένουν αναλλοίωτα στο  χρόνο αποτελώντας έτσι μία οικονομική και ιδανική λύση ω..
25.90€
Χωρίς ΦΠΑ:25.90€
Τα κέρινα φανάρια με διάκοσμο πορτοκαλί στάχυ και Φυσική brisa, είναι ειδικά για να σας μεταφέρουν ενα ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας. Το κέρινο περίβλημα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και αφήνει αναλλοίωτο το κουφωτό κερί. Παραμένουν αναλλοίωτα στο  χρόνο αποτελώντας έτσι μία οικονομική και ιδανική..
25.90€
Χωρίς ΦΠΑ:25.90€
Τα κέρινα φανάρια με Design Zèbre  είναι ειδικά για να σας μεταφέρουν ενα ιδιαίτερο στυλ  στον χώρο σας. Το  κέρινο περίβλημα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και αφήνει αναλλοίωτο το κουφωτό κερί. Παραμένουν αναλλοίωτα στο  χρόνο αποτελώντας έτσι μία ιδανική λύση ως στοιχείο φωτισμού και διακόσμησης..
21.70€
Χωρίς ΦΠΑ:21.70€
Τα κέρινα φανάρια με διάκοσμο Γυψοφύλλη Φυσική, είναι ειδικά για να σας μεταφέρουν ενα ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας. Το κέρινο περίβλημα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και αφήνει αναλλοίωτο το κουφωτό κερί. Παραμένουν αναλλοίωτα στο  χρόνο αποτελώντας έτσι μία οικονομική και ιδανική λύση ως στοιχεί..
25.90€
Χωρίς ΦΠΑ:25.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)